Geverifieerd

BnR Controls BVBA

Introductie:

BnR-Controls positioneert zich op de commerciële en residentiële markt als leverancier en integrator van eenvoudige tot zeer complexe technologieën inzake audio, video en domotica.

Wij staan garant voor een naadloze integratie van alle mogelijke wensen met betrekking tot technieken en amusement in uw woning, bedrijfsgebouw, vergaderruimte, trendy horecazaak, … yacht.

In nauwe samenwerking met de eindklant zorgen wij ervoor dat ieder project naar behoren wordt bestudeerd, uitgerold en gerealiseerd.

BnR-Controls is geen reguliere leverancier van technologische producten die bij u op de stoep in de doos worden afgezet. 
 

Vooraleerst zijn wij een integrator, wij leveren werkende oplossingen, doorlopen samen met u het integratie-proces van begin tot einde. Een doorgedreven passie voor technologie en technieken heeft quasi automatisch tot deze aanpak geleid.

Aan iedere installatie zijn uiteraard aparte wensen en dus ook aparte producten van verschillende merken verbonden.

Met Crestron, Siedle en Speakercraft werkt BnR-Controls enkel met “proven technology”, verder onderhouden we goede persoonlijke relaties met onze leveranciers, zodat we ook te allen tijde op de noodzakelijke support mogen rekenen. 

BnR Controls is officieel Siedle Studiopartner!
BnR Controls is certifieerd Crestron Integrator en Programmer!

Met een goed uitgeruste demowoning te Keerbergen kan u zelf ervaren wat u koopt. Na afspraak kunt u steeds terecht bij ons voor een gesprek en demonstraties.  Uw reacties en bevindingen stellen ons dan beter in staat om nadien een vrijblijvend voorstel aan te bieden, volledig gebaseerd op maat van uw eigen wensen, behoeften en eisen. 

International Numbers
Belgium: +32 15 48 01 65
the Netherlands: +31 85 888 08 57
France: +33 97 518 00 37

Demowoning (te bezoeken op afspraak)
Putsebaan 165
3140 Keerbergen (B)

 Voorgestelde domotica installatie bedrijven

L&M Technics
Geverifieerd
L&M Technics, gevestigd in Neerpelt, is door de jaren heen uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf dat instaat voor...
Bosbessenlaan 70
3910 Neerpelt


E.V.I.
Geverifieerd
Wat vroeger een eenmanszaak was, is sinds 1997 uitgegroeid tot E.V.I. bvba, een KMO met vakkundig, enthousiast person...
Fabriekstraat 1a
3980 Tessenderlo


Duelco
Geverifieerd
Wat doet Duelco: Doe-het-zelf begeleiding: Duelco brengt domotic...
Sint-Gillisstraat 27
9170 De Klinge

Neem contact op


Adresgegevens

BnR Controls BVBA
Astridplein 66
2280 Grobbendonk