Geverifieerd

BnR Controls

Introductie:

BnR-Controls positioneert zich op de commerciële en residentiële markt als leverancier en integrator van eenvoudige tot zeer complexe technologieën inzake audio, video en domotica.

Wij staan garant voor een naadloze integratie van alle mogelijke wensen met betrekking tot technieken en amusement in uw woning, bedrijfsgebouw, vergaderruimte, trendy horecazaak, … yacht.

In nauwe samenwerking met de eindklant zorgen wij ervoor dat ieder project naar behoren wordt bestudeerd, uitgerold en gerealiseerd.

BnR-Controls is geen reguliere leverancier van technologische producten die bij u op de stoep in de doos worden afgezet.

Vooraleerst zijn wij een integrator, wij leveren werkende oplossingen, doorlopen samen met u het integratie-proces van begin tot einde. Een doorgedreven passie voor technologie en technieken heeft quasi automatisch tot deze aanpak geleid.

Aan iedere installatie zijn uiteraard aparte wensen en dus ook aparte producten van verschillende merken verbonden.

Met Crestron, Siedle en Speakercraft werkt BnR-Controls enkel met “proven technology”, verder onderhouden we goede persoonlijke relaties met onze leveranciers, zodat we ook te allen tijde op de noodzakelijke support mogen rekenen.

BnR Controls is officieel Siedle Studiopartner!
BnR Controls is certifieerd Crestron Integrator en Programmer!

Met een goed uitgeruste demowoning te Keerbergen kan u zelf ervaren wat u koopt. Na afspraak kunt u steeds terecht bij ons voor een gesprek en demonstraties. Uw reacties en bevindingen stellen ons dan beter in staat om nadien een vrijblijvend voorstel aan te bieden, volledig gebaseerd op maat van uw eigen wensen, behoeften en eisen.

International Numbers
Belgium: +32 15 48 01 65
the Netherlands: +31 85 888 08 57
France: +33 97 518 00 37

Demowoning (te bezoeken op afspraak)
Putsebaan 165
3140 Keerbergen (B)


 Voorgestelde domotica installatie bedrijven

Crea Domotics
Geverifieerd
Wij zijn al 15 jaar lang gespeciallisdeerd in KNX voor de woningbouw. In 2000 waren wij een v...
Vliegplein 14 D
9991 Maldegem


De Bels Elektro-Domotica
Geverifieerd
 Het bedrijf dat kwalitatief elektrisch werk combineert met de meest uitgebreide wens van de klant. Wij zijn act...
Vijfwegenstraat 236
8800 Roeselare


Bonnet Electric
Geverifieerd
Bonnet Electric is een onderneming gespecialiseerd in de studie en realisatie van elektrische installaties, verwarmin...
Sylvain Dupuislaan 7
1070 Brussel

Neem contact op


Adresgegevens

BnR Controls
Putsebaan 165
3140 Keerbergen