Geverifieerd

Dupon Luc

Introductie:

Wij zijn een team met meer dan 50 jaar ervaring en met heel veel overtuigde klanten waaronder zowel particulieren als KMO's.

Wij zijn uw partner voor zowel nieuwbouw als renovatie. Daarenboven verzorgen wij reeds vele jaren kleinere, maar ook grotere herstellingen aan bestaande installaties en systemen.

Om u nog beter te dienen, verhuisden we in 2008 naar de nieuwbouw in het Pareinpark te Beveren. Overtuigd van energiezuinig bouwen scoren we met een e-peil van 74 ruim onder de norm van 100. U kan dus op ons rekenen voor advies en aandacht bij het installeren van energiebewuste systemen.

Overtuigd van de kwaliteit van onze producten, voegen we steevast de daad bij het woord. Wij gebruiken zelf al de systemen die we installeren. U vindt in onze eigen woning en/of bedrijf dus een centrale stofzuiger installatie, een warmtepomp, domotica, balansventilatie, videofonie gekoppeld aan het domoticasysteem, geautomatiseerde poorten en beveiliging. De zonnepanelen zijn voor binnenkort ...Voorgestelde domotica installatie bedrijven

Hocks Alain
Geverifieerd
 Algemene elektriciteit Alain Hocks is gespecialiseerd in het realiseren van de meest uiteenlopende elektricitei...
Dumonstraat 36
8370 Uitkerke


E.S.P. Elektrotechniek
Geverifieerd
E.S.P. bvba elektrotechniek werd opgericht in het jaar 2000 door twee meewerkende vennoten, namelijk Mertens Thierry ...
Hoek 116b
2850 Boom


Alomelektra
Geverifieerd
Uw installateur voor: Elektriciteit: Volledige installaties, verlichting, automatisatie, databekabeling, huis...
Middelweg 109
3001 Heverlee

Neem contact op


Adresgegevens

Dupon Luc
Pareinpark 73
9120 Beveren