Geverifieerd

Imaginate Electrics

Introductie:

Bent u op zoek naar een elektricien, geregistreerd aannemer elektriciteitswerken? U kan bij ons terecht voor een elektrische installatie zowel op de klassieke manier, met drukknoppen en teleruptoren of met een domotica systeem.

Samen met u bekijken we aan welke noden en eisen de elektrische installatie dient te voldoen. Op basis daarvan maken we een voorstel en een offerte.

Voor de uitvoering van de elektrische installatie kan u beroep doen op ons of u kan meehelpen als zelfbouwer. Indien u meehelpt als zelfbouwer bekijken we welke delen van de werken door u kunnen uitgevoerd worden en welke door ons.

Uiteraard kunnen we u ook een totaaloplossing bieden en dit niet enkel voor de elektrische installatie maar ook voor de verlichting met bijhorende lichtstudie.

Imaginate Electrics werkt zowel voor particulieren als bedrijven en dit voor nieuwbouw, renovatie, onderhoud en herstellingen. Bij particulieren betekend dit vooral elektrische installaties in de woningbouw. Voor bedrijven denken we aan grotere installaties in bvb appartementen en kantoorgebouwen alsook voor de industrie en kmo de elektrische installatie en automatisatie in bedrijfsgebouwen en fabriekshallen.

Daar we altijd de beste kwaliteit willen nastreven gebruiken we enkel basismateriaal van kwalitatief hoogstaande merken.

Voor al uw vragen, een offerte, of een afspraak kan u ons contacteren.
Vergeet zeker niet onze pagina met realisaties op onze website te bekijken!
 Voorgestelde domotica installatie bedrijven

Dupon Luc
Geverifieerd
Wij zijn een team met meer dan 50 jaar ervaring en met heel veel overtuigde klanten waaronder zowel particulieren als...
Pareinpark 73
9120 Beveren


E.S.P. Elektrotechniek
Geverifieerd
E.S.P. bvba elektrotechniek werd opgericht in het jaar 2000 door twee meewerkende vennoten, namelijk Mertens Thierry ...
Hoek 116b
2850 Boom


Gemelec
Geverifieerd
Gemelec is een jong en dynamisch bedrijf, opgericht in 2007 door zaakvoerder Michael Gemoets. Wij streven naar een in...
Azalealaan 4
2560 Nijlen

Neem contact op


Adresgegevens

Imaginate Electrics
Paddekotseheide 9
2560 Nijlen